ERIKOISPELIT

SOR järjestää useamman kerran vuodessa erikoisempia tarinallisia tai temaattisia pelejä. Tasavalta-sarja viittaa yhdistyksen tarinallisiin peleihin, joiden tapahtumat määrittävät seuraavien pelien kulkua jossain määrin. Temaattisista peleistä voidaan mainita esim. "April Fools" aprillikuussa ja joulun alle sijoittuvat pikkujoulupelit. Peleissä pätevät usein samat säännöt kuin muissakin SOR:in tapahtumissa, mutta lue silti aina tapahtumakuvaus.

April Fools

April Fools on jokavuotinen hassuttelupeli keväällä, jolloin pelaajat pukeutuvat erilaisiin hassuihin asukokonaisuuksiin ja pelimuodoissa on pieniä tvistejä. Palkitsemme parhaiten pukeutuneet pelaajat vaihtelevin palkinnoilla.

Pikkujoulupelit

Alkutalvella järjestettävät pikkujoulupelit päättävät pelikauden. Näissä peleissä on jouluisa tunnelma tonttulakkeineen ja jouluteemaiset pelimuodot, esim. "pelasta joulupukki".

Historialliset pelit

Järjestämme myös erilaisia historiallisia pelejä, esim. sisällissotaa tai toisen maailmansodan aikaisia taisteluita kuvaavia pelejä. Näitä järjestetämme yleensä yhteistyönä muiden yhdistysten kanssa. Näissä peleissä varusterajoitukset ovat tiukat, jotta peleihin saadaan peliin sopiva immersio.

© 2019 Speshul Ops ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita