Assault on Bördentti

04.10.2020

Pregame Info

Anno 2050. Bördentti on nauttinut ESV:n kansandiktatuurista jo kokonaisen vuoden. Muuten tylsän ajanjakson päätti tasavaltalaismyyrän paljastuminen alueella: Tasavalta oli tehnyt alueella salassa kokeita Molder mk.II-tykin prototyypillä! Nyt kuitenkin prototyyppi ja eräs tiedemies ovat turvallisesti ESV:n rautaisissa käsissä - on vain ajan kysymys milloin hänet saadaan puhumaan ja paljastamaan kokeiden tarkoitus.

Tasavaltalaisten on saatava tuhottua kaikki todistusaineisto toiminnasta alueella, jotta ulkovaltojen tuki ei loppuisi. Pidemmän rauhanajan päättäminen on julkisuuskuvalle fiasko, mutta pikku rajakonflikti on huomattavasti parempi kuin jäädä kiinni massatuhoaseen testaamisesta siviileihin... Tasavallalle on siis imperatiivista saada Molder mkII:n prototyyppi tuhottua, jonka vuoksi alueelle on lähetetty mekanisoitu komppania. ESV:n paikallisjoukkojen täytyy puolustautua odottamatonta agressiota vastaan.


Puolusta oikeellista kansandiktatuuria epäsosialismilta, tai tule palauttamaan Bördentti ikuisen kasvun ja reilun orjuuden puolelle!

After Action Report

Operaatio alkoi ryminällä, kun tasavaltalaisten iskujoukko onnistui saamaan vankina pidetyn tiedemiehen haltuunsa lyhyen kahakoinnin päätteeksi! Vapautettu tiedemies identifioi kaksi mahdollista paikkaa Molder mk.II säilytyspaikaksi - enää pitäisi saada laite tuhottua. Saatu tiedustelutieto oli kuitenkin epätäydellistä ja yhdistettynä ESV:n joukkojen kasvavaan vastarintaan eivät tasavaltalaiset onnistuneet tuhoamaan Molder mk.II-prototyyppiä. Valmiiksi väsyneet tasavaltalaisten iskujoukot joutuivat lisäksi ESV:n vastahyökkäyksen alle. Tämä kansandiktatuurin tarjoama vyörytys ajoi tunkeutujat ulos Bördentin alueelta viimeiseen taistelijaan asti.

ESV onnistui puolustamaan Bördenttiä ja haltuunsa saamaa Molder mk.II-prototyyppiä. Tasavallalle tulee olemaan erittäin vaikeaa saada minkäänlaista aseellista tukea hetkeen keneltäkään tämän fiaskon päätteeksi: agressio rauhanaikaan; massatuhoaseiden kokeita vieraalla maaperällä ja vielä siviileihin! ESV:n voitto tuokin Nýlandeska Sosialistiselle Vapávaltiolle huomattavan edun alkavassa konfliktissa... Rauha ei selvästikään jatku vuonna 2051.

© 2019 Speshul Ops ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!