Fall of the Fabríki

11.10.2017

Pregame info

Elokuun taisteluissa Tasavalta osoitti brutaalin voimakkuutensa sekä säälimättömyytensä ESV:n taistelijoita kohtaan ja revanssi ei varmastikkaan ole kaukana. Tasavallan johtajien mieltä jäi kuitenkin vaivaamaan maanviljelijät, jotka huhujen mukaan matkustivat afrikkaan kaikki omilla yksityisillä helikoptereillaan. Vielä villimmät huhut kertovat, että kopterit olisivat lentäneet ylösalaisin ja takaperin. Oli miten oli, maanviljeliöiden oli pakko rikastua jollakin keinolla ja ainut mahdollisuus on, että helmikuussa tuhottu Fabríki olisi vielä mahdollisesti toimintakunnossa. Tätä varten Tasavalta on lähettänyt alueelle "EUAU" -erikoisryhmän teknikkonsa kanssa selvittämään asiaa. 

ESV päätti kuitenkin puuttua peliin tässä vaiheessa ja teki yllättävän iskun Tasavaltalaisten selustaan ja onnistui katkaisemaan Tasavallan huoltoreitin. ESV:n myyrä oli saanut jälleen Tasavaltalaisten suunnitelmat selville; alueella on tietojen mukaan taitava teknikko josta voisi olla hyötyä "Fertiliz'er" -koneen rakentamisessa. ESV ei ole tällä kertaa yksin, vaan heillä on mukanaan Afrikan Unionin "TTAU" -yksikkö tunnuksettomina mukanaan, joka myös yrittää hyötyä teknikon kaappaamisesta.

After Action Report 

07/10/2047 12:37 ESV aloitti hyökkäyksen motissa olevien Tasavaltalais-taistelijoiden tuhoamiseksi. Hyökkäys pysähtyi kuitenkin Tasavaltalaisten raivoisaan vastarintaan, jossa ammuksia ei säästelty. Tasavaltalaisten sekä EUAU:n taistelijoiden lähes puolituntia kestänyt yhtämittainen tulitus onnistui torjumaan ESV:n hyökkäyksen, sekä mahdollisti Itämästa lähetettyjen huoltopakkausten pudottamisen. ESV:n käsiaseiden tuli sekä joukkojen sijoittuminen taistelussa hämäsi kuitenkin niin, että huoltopakkaukset putosivat kaaoksessa keskelle kenttää. 

Seuranneessa taistelussa ESV:n puolella taistellut TTAU paikallisti Tasavaltalaisten linkkimaston ja suoritti sen tuohamisen. Samaan aikaan EUAU:n taistelijat pääsivät kuitenkin näköyhteyteen TTAU:n kopterin kanssa ja sai kuvattua sen tunnukset saaden lisätodisteita Afrikan Unionin toiminnasta alueella. ESV sai taistelun aikana osan Tasavaltalaisten tarvikkeista itselleen ja aloitti kiristämään verkkoa Tasavallan ympärillä. Hallituksen joukot ymmärsivät, että aikaa fabríkin salaisuuksien purkamiseen ei ollut hukattavaksi ja onnistuivatkin löytämään taisteluiden lomassa kaksi koodilappua joilla fabríkin oven koodin saisi murrettua ja toimittivat laput heidän alueella olevalle teknikolleen. ESV epäonnistui selvittämään teknikon aikeet ja päättivät vain yksinkertaisesti yrittää tuhota jäljellä olevat tasavaltalaistaistelijat.

Alkoi Tasavallan kilpajuoksu aikaa vastaan. Teknikon oli nyt määrä suorittaa sarja pienempiä tehtäviä, ensin viimeisen koodin saaminen jolla fabrikin ovet saadaan auki. Seuraavaksi fabrikin oven murtaminen, sisällä käyminen ja lopullinen tuhoaminen. Sen jälkeen nopeasti rakennettava uusi edes jotenkin toimiva linkkimasto jolla omiin saataisiin yhteys. Jokainen minuutti kulutti jäljellä olevien Tasavaltalais taistelijoiden määrää ja tehtävän epäonnistuminen tarkoittaisi mottiin jääneiden tuhoa. Teknikko onnistuu kuitenkin tehtävissään ja saa viestitettyä arvokkaan datan fabríkin sisällöstä sekä TTAU:n kopterista Tasavallalle. 

Endgame:

Ilma- sekä maavoimien yhteistyöllä saatiin aikaan aukko josta motitetut taistelijat saatiin ulos. Vaikkakin paperilla päivä vaikuttaisikin Tasavaltalaisten voitolta, jäi alue kuitenkin vahvasti ESV:n haltuun. Mikäli alueella vielä on salaisuuksia, tulee ESV ne varmasti löytämään...

© 2019 Speshul Ops ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita