The Bördentti Incident

19.04.2018

Pregame info

Molemmat osapuolet ovat vahvistaneet asemiaan raja-alueilla vuoden alusta lähtien ja tämä on nostanut jännitteitä Tasavallan ja sosialistien välillä; konfliktin pelätään syttyvän pienimmästäkin aggressiosta. ESV:llä on hallussaan Hôfosin kahakoinneissa kaapattuja tasavaltalaissotilaita, jotka Tasavalta on luvannut lunastaa punaisilta puuttuvia elintarvikkeita ja lääkkeitä vastaan. Vaihdon onnistunut suorittaminen on tietenkin osapuolia johtavien upseerien vastuulla - revanssia haluaville vaihdon estäminen ja tilanteen roihahtaminen aseelliseksi selkkaukseksi olisi erinomainen tilaisuus päättää tulitauko... Vaihdon on tarkoitus tapahtua Bördentin kylän lieppeillä, 15/04/2048. Deus lo vult.

After Action Report

ESV:n osasto saapui Bördentin läheiselle metsätielle noin 1320, siis lähes tunnin myöhässä sovitusta aikataulusta; jo valmiiksi heikko Tasavaltalaisten luottamus vastustajiinsa virittyikin erityisen tiukaksi. Metsäalueella odottavat Tasavaltalaiset - ammusten ja muonavaralaatikoiden kanssa - olivat valmistautuneet levittäytymällä puolustusasemiin. Sosialistit saapuivat paikalle niin ikään taisteluvalmiudessa ja kuljettivat panttivankeja tietä pitkin vain kahden taistelijan voimin, kun muut lähestyivät paikkaa puuston suojissa. Kukaan ei varsinaisesti tiedä, oliko tästä lähtenyt tapahtumaketju suunniteltu vai pettivätkö vain tasavaltalaisaliupseerin hermot, sillä vankien saavuttua vaihtopaikalle vaihdettiin vain yksi lause: "Tiettekö mitä kissa sanoi hírelle?", samaisen aliupseerin välittömästi laukaistessa molemmat pistoolinsa ESV:n taistelijoita kohti.

Molemmat panttivangit sekä tasavaltalaisupseerit haavoittuivat seuranneessa tulitaistelussa. Tasavaltaisten puolesta kahakointi päättyi kuitenkin alkuaan hyvin, sillä sekä panttivangit, että vaihtokauppaa varten tuotu materiaali saatiin pelastettua. Kuitenkin nyt kun tasavaltalaiset olivat aloittaneet verenvuodatuksen, ei ESV:n epätoivoisia ja nälkäisiä taistelijoita pidätellyt mikään... Oli tiedossa, että jos tasavaltalaiset jättävät metsätien punaisille, pystyisi ESV ryöstämään Bördentin kylän; muonaa, ammuksia ja lääketarvikkeita riittäisi kaikille. Molemmat osapuolet taistelivat alueesta raivokkaasti, mutta jo 1700 olivat ESV:n osasto onnistunut ajamaan viimeisetkin tasavaltalaiset alueelta ulos. Bördentti ja sen asukkaat saivat tuntea punaisten vihan...

Vielä ei ole selvää alkaako tästä tapahtumasta uusi suurempi offensiivi vai yrittävätkö osapuolet ratkaista tilanteen rauhanomaisesti.

© 2019 Speshul Ops ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita