Harvest Moon

31.08.2017

Pregame info

ESV ja Tasavalta ovat viettäneet haparoivaa tulitaukoa koko kylvökauden maatöissä vietetyn kesän ajan. Monen kuukauden rauhallisen rinnakkaiselon pelätään kuitenkin päättyvän, kun taistelijat vihdoin palaavat palvelukseen sadonkorjuun päätteeksi... Raja-alueet ovat kuitenkin vielä olleet verrattain rauhallisia. Hôfosin kylässä Elokuun sadonkorjuu on jo hoidettu ja tämä ei-kenenkään-maa näkee ensimmäiset suuremmat sotilaalliset joukot alueellaan sitten Helmikuun. ESV ja Tasavalta ovat kumpainenkin vaatimassa kymmenyksiä maanviljelijöiden sadosta, samoin kuin pakkovärväämässä "vapaaehtoisia" joukkoihinsa. Tilanne on varsin tukala, koska kukaan ei oikein tiedä missä raja ja kumpaisenkin puolen oikeudet loppuvat; kompromissit eivät maistu kenellekään. Varsinkin Fabríkin tilan ennennäkemättömän suuri sato on erityisen houkutteleva.

Kymmenyksien lisäksi Tasavaltalaiset ovat kiinnostuneet palauttamaan alueella työskennelleet, Etelästä karanneet, maaorjat takaisin niiden omistajille, kun ESV taas on kiinnostunut pakkovärväämän nämä omiin riveihinsä. On sanomattakin selvää, että kummankaan osapuolen tarjous ei välttämättä kiinnosta kyseisiä henkilöitä...

After Action Report

ESV:n ja Taasavallan joukot saapuivat Fabríkin tilalle hieman ennen puoltapäivää tarkoituksenaan kerätä sen kymmenykset. Noin 1230 Greba Degonovic otti vastaan ESV:n ja Tasavallan edustajat, jotka molemmat vaativat tilan tuottoja itselleen. Pian neuvottelun alkamisen jälkeen oli selvää, ettei puhumalla Degonovicia saataisi luovuttamaan kymmenyksiä kenellekään. Lisäksi muutama ESV:n rivisotilas oli haavoittunut jonkinlaisessa räjähdyksessä vilja-aitan rampilla ja he päättivät nyt toimia vieden yhden kymmenyksiksi tarkoitetuista viljasäkeistä ilman autorisaatiota; Degonovic ja Áronpoika saivat tässä kohtaa tarpeekseen ja antoivat salaisen käskyn "auringonkukka" lähistöllä piilotelleelle työläiselleen sytyttää räjähde. Seuranneessa kaaoksessa molemmat puolet avasivat tulen haavoittaen paikalla olleita upseereita...

Taistelun alettua ESV ja Tasavalta yrittivät saada haltuunsa mahdollisimman suuren osan kymmenyksistä, samalla kun maanviljelijät yhä kiertelivät alueella. Tenientti Inkeroinen johti tasavallan joukkoja onnistuneesti niin, että suurin osa kymmenyksistä päätyi heidän haltuunsa. Maanviljelijöiden onnistui livahtaa Sargentti Tuonosen ohitse arvokkaan lastinsa kanssa vaikka eräs ESV:n rivimies oli lähestynyt heitä epäileväisenä maanviljelijöiden laukun sisällöstä - maanviljelijät saivat jatkaa matkaansa ja rivimies teloitettiin paikalla. Myöskään ESV ei toisaalta pysäyttänyt viljelijöitä.

Noin 1600 tasavaltalaiset alkoivat siirtää keräämiään kymmenyksiä Rannan tilalle, jolloin ESV:n Ten. Tsvetkov antoi käskyn hyökätä alueelle ja tuhota "höpöheinä"-pelto, jonka satoa Tasavaltalaiset olisivat voineet vaihtaa etelän pimeillä markkinoilla aseisiin ja ammuksiin, joita ei koskaan ole liikaa. Yritys epäonnistui, vaikka maanviljelijätkin olivat liittyneet suurelta osin ESV:n riveihin heidän luvattuaan siivun höpöheinästä.

Taistelut hiljenivät 1700 mennessä.

Endgame:

Tasavaltalaiset dominoivat ESV:tä kaikilla osa-alueille, ja veivät 8/20 säkkiä kymmenyksistä, kun ESV sai haltuunsa 3/20. Toisaalta Tasavaltalaiset saivat itselleen myös Höpöheinän, jonka arvo on vielä mysteeri.

Maanviljelijät onnistuivat varmistamaan itselleen säkin viljaa pakomatkaa varten, kuten myös laatikollisen Hel3-energiahelmiä,joilla maksaa hyvän elämän vaikka lätäkön tuolla puolen.

© 2019 Speshul Ops ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita