TOIMINTA

SOR järjestää pelitapahtumia läpi vuoden keskimäärin 2-3 kertaa kuussa. Ilmoitamme aina peleistä Kuulaportissa ja Facebookissa - seuraa meitä niin ei mene pelit ohi! Pelimaksut löydät kuulaportti-ilmoituksesta. Kaikenikäiset softaajat, aloittelijat ja prot, ovat tervetulleita mukaan!


Findepelejä ja XtraFindepelejä järjestetään viikonloppuisin läpi vuoden joko Karkkilan Farmsteadilla tai Vihdin Jokikunnan Karhunkorvessa.

Tardepelejä järjestetään kesäisin arki-iltoina Karkkilan Farmsteadilla.

Tasavalta: Tasavalta on SOR:n kehittämä jatkuva pelisarja. Pelit ovat tarinallisia, ja edellisen pelin lopputulos vaikuttaa tuleviin skenuihin. Nämä pelit poikkeavat normaalipeleistä pelimuodoilla ja erilaisilla pelillisillä efekteillä kuten savujen käytöllä.

Järjestämme myös erikoispelejä:

April Fools
: Jokavuotinen hassuttelupeli keväällä, jolloin pelaajat pukeutuvat erilaisiin hassuihin asukokonaisuuksiin - paras asu palkitaan - ja pelimuodoissa on pieniä tvistejä.

Pikkujoulupelit: Päätämme pelikauden lähtökohtaisesti pikkujoulupeliin alkutalvesta. Näissä peleissä on jouluisa tunnelma tonttulakkeineen ja jouluteemaiset pelimuodot, esim. "pelasta joulupukki".

Historialliset pelit: Järjestämme myös erilaisia historiallisia pelejä, esim. sisällissotaa tai toisen maailmansodan aikaisia taisteluita kuvaavia pelejä. Näitä järjestetämme yleensä yhteistyönä muiden yhdistysten kanssa.

Peleissämme noudatetaan sääntöjä, jotka takaavat kaikkien turvallisuuden; ne eivät ole olemassa pelkästään sinun kiusaksesi, joten tutustu niihin.

Pelialueet

Etsimme jatkuvasti uusia pelialueita, joten jos sinulla tai kaverillasi on tiedossa paikka jota voisimme käyttää, vinkkaathan siitä meille! 

© 2019 Speshul Ops ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!